Påpekande

Nytt besöksrekord i bloggen. 4 unika besökare idag! Sakta men säkert så. (tror dock att två av dem var jag X| )

Da helg

Paris var hur coolt som helst! vakande upp i sötaste hotellrummet, frokostbuffé, sen shopping á la Paris Hil. sen crusing - Vi gled runt i fetaste bilen, skrattade och pekade på alla turisterna, åt dyyyrt på ett jävligt hett ställe och rökte som skorstenar i gatuhörnen (och ja, vi såg eifeltornet, men vi sket i allt annat turistcrap) innan vi tog flyget till LONDON. Där mötte vi Steve , som mötte oss med taxi. hem till lägenheten, fett bra läge, fetbra utsikt, vindsvåning såklart och massa duvor... ombyte, pizza och sen clubbing all night. hemma vid 6, mer pizza, power nap till 10, taxi till flyget, landade på ön runt 12. Steve va me såklart. framme i dublin och la hotel vid 1 och efter snabb dusch och ombyte lunch på mysig resturang (italiensk, what else?), kolla läget lite på stan, sen hem och SOVA. upp runt 7 redo för äkta irish night med öl och whisky och annat smått och gott (nämde jag alla irländska boys haha). Dans på borden och bardisken med inhemska lepercons och sen godnatt. Godmorgon vid halv tolv, frulle såklart, mini-trip till nån grön klippa, vilda hästar som skuttade runt benen på oss. taxi till flyget vid 7 och sen hem igen. Med champange såklart.

Det här är min helg om två veckor, nån som är på?
måste jag säga att min nuvarande tisdag är sjukt tråkig och jag har massa energi och skriver alldeles för långa inlägg för att det ska få nått samanhang, eller förstår man det ändå?
det regnar...

jag borde...

Jag borde gå och duscha.
Men det vill jag inte så jag skiter i det!
Istället tänkte jag visa nått roligt:
xD     x|      :}      .*.
HAHAHA
Jag tycket det var skoj!

Charmlotta

Min kompis fyller år. Och när man fyller år får man tårta. I alla fall i den här världen. Men eftersom jag inte, pga fjorton olika anledningar varav en är att tårtbåtten är svamp, så tänker jag inte baka en. Men hon ska få en liten en då. Oc ska det va så ska det va.

THIS IS FOR YOU:


Ett ord: WOWNAJS

Vidrigt

Något vidrigt hände just. Det vidrigaste av vidrigast. Jag satt i godan ro och knaprade nötter. Små, oskyldiga hasselnötter. Just när jag biter i en liten nör ser jag med mitt högra öga ett litet rökmoln stiga ur munnen. Känner samtidigt en obehaglig bismak av ... mögel? WTF. Min nöt hade en hemlg mögelhåla i mitten. Förmodligen bodde det också en liten finurlig mask där i, men jag stannade inte för att ta reda på deet.


Albino

Varför finns det fler albinokaniner än det finns albinomänniskor?
Dagens fråga.
Karl gissar på bristande incest hos människor. Åsa säger att det är snyggt.
Jag vet inte vad jag ska tro.


+ det här också.

image1
Glömde berätta att jag tycker väldigt mycket om skor. Har länge velat haft ett par röda, men de skor jag allra helst vill ha just nu är ett par sånna här fast svarta.

Mini-me fakta

Tänkte bara så där lite skönt oprovocerat berätta lite random fakta om mig själv. Sånt som ni säkert har gått och funderat på länge, länge. Sådana där frågor som man alltid undrar om folk.
 ~ jag har ganska snygga vader, de är visserligen lite stora (okej, jag har elefantvader, men det ser bättre ut i lite högre klackar ^^)
 ~ jag går jävligt stadigt i pumps, särskilt när jag är lite mindre stadig på annat håll
 ~ jag har inte bitit på en nagel sen jag var sex år, då jag slutade för att en ful kille bet på naglarna
 ~ jag har snygga händer, särskilt på håll och när jag viftar på dem
 ~ jag har hår på huvudet, en hel del faktiskt. En del skulle nog kalla det halvlång, andra lite längre

Dessutom har jag lååång erfarenhet av drama då jag gått i en väldigt högaktad dramaklass under stor del av mina tonår, i en skola lite så där söder om staden. Jag kan bland annat stoltsera med mina insattser i Hamlet, En julsaga och  en clownföreställning.

Grå som galoscher

Idag är inte min dag. Dåliga händelser överstiger de bra händelserna med hästlängder.

Bra:
Pratade om nyår på lunchen. Det var kul.
Jag hann med bussen.
Häst var ren.

Dåligt:
Det regnade.
Mina stövlar är trasiga.
Mitt hår var fett (antar att jag till viss del får skylla mig själv här).
Vattenslangen exploderade i mitt ansikte och över min jacka.
Vattenslangsexplosionen ledde till att en sjö bildades utanför dörren.
JAG MISSADE MIN JOBBINTERVJU! - Hur kunde det hända?

>.<


Dagens visaste

Jag har en vän. Jo det är sant. Hon har en blogg. Ja det är också sant. Den heter något snarlikt med rubriken och hon heter något snarligt med mat...
Dagens visaste kommer däremot från en annan god vän. Vi kan kalla henne Hed.
Hed har alltid hållit fast vid att duscha, det är ett knappt nödvändigt ont, som i största möjliga mån ska undvikas. Idag upptäckte jag att hon har rätt.
För länge sedan var nämligen jag och Hed ute på ett äventyr som resulterade i ett litet blått band som fästs kring våra handleder. Eftersom jag sedan händelsen duschat  x antal gånger så har mitt band sakta men säkert nötts till det obefintliga. Heds ser ut som den dagen då vi fick dem. Visserligen luktar Hed inte så gott, men när mitt band i dag gick av så förstår vi nog alla vad vi kan lära av den här historien.

Rekord!

Igår hade jag hela 3 unika besökare!
Tror, men jag är inte helt säker, att dessa tre inkluderar mig, reb, och e.

Vill ändå tacka er allihopa, för att ni stödjer imig och uppmuntrar mig till att fortsätta med mitt skrivande. Tack och tack.


far too cool

Ye-ye-yeah, and it goes, that's my cool and I can't take it off
I-I-I'm far too cool, le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that

... can't take it off från mitt huvud! Hörde låten i morse och ska väll inte klaga. Den är bra. Men det räcker. Det blir lite för mycket hip hop a hip ahip i dippi...
Först kom jag bara ihåg far too coll, le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that. Kollade upp texte. Dumt gjort. Nu kan jag Ye-ye... också.

Känner mig därför lätt handikappad idag. Inte för att min hjärna är okuperad av Tensta. Det är inte så ovanligt att jag får jobba utan min hjärna. nej idag är problemet större. Varje gång låten hakar sig ( som i Ye-ye ) så hakar jag mig också. Och måste desutom röra mig i takt till usiken, vilket gör att jag sitter och gör små töntiga rörelser med händerna. Inget vettigt gjort idag alltså.

Ye-ye-yeah, and it goes...

Klockan 6...

... i morse gick jag upp. Det var mörkt. Jag inser att jag inte gått upp före solen på två och en halv vecka. Det känns bra. Det känns mindre bra att behöva gå upp kolackan 6.
Gick en promenad mad mamma. Hon är seg. Försökte beskriva HUR seg för Rebecca. Men Rebecca är också lite seg.
Jag: Hon går typ 20 km/h.
Reb: 20 km/h?!
Jag: Ja! Jämfört med en bil är väll det ganska segt?

Hon borde veta att jag alltid jämför mamma med bilar. Segpropp!

1995

1995. Vem skulle kunna tro att det skulle kännas så långt borta. Det är mer än 10 år sedan. Vi har alltså passerat mitten av 2000-talet, alltså 00-talet och därmed det som i framtiden kommer markeras som det typiska för detta decenium. 2005 var året som framtidens människor kommer att se tillbaka på, granska mode, värderingar och annat ludd. Vad kan man säga? Bättre lycka 2010-talet?
Eller för att citera Patrik Isaksson "Får jag aldrig mera vara din vän, 1995?"

Eller hur den truddelutten nu gick.

Why have you forsaken me?

Idag är sista dagen på mitt gamla liv. Imorgon börjag utmaningen. Varför gav jag mig in på det här? Varför ger man efter för grupptrycket? 
Jag ska stå på egna ben och inte lyssna till de där idioterna som försöker locka och pocka över mig på deras sida. Idioti är vad det är!
De kan sitta där och hånle när jag ger efter för mina behov men jag SKA inte sluta... Måste kämpa... Försöka..
ÅÅÅ jag ger upp. Januari the hälsomånad styr min omgivning med ett järngrepp och från och med imorn är det ingen tv och långa promenader som gäller. Kanske.
Jag ska i alla fall sluta med godis.

Attackerad av en trasselsudd

Idag skulle jag kunna berätta om igår om jag ville. Jag skulle kunna berätta om min fruktansvärt spännande dag inom husets fyra väggar, det otroligt underhållande scrubsavsnitt som jag somnade till eller kanske min sing star-/ chipspropparkväll i goda vänners lag. Men det ska jag inte.
Idag ska jag bara berätta om 7 minuter av gårdagen. Men OJ vilka sju minuter.
Jag var sent ute som vanligt, men kände mig lugn eftersom bussarna går var 10:e minut. Knatar ut till bussen 19.37 för att ta 19.39-bussen. Trodde jag. Men nej, efter halv åtta går bussarna var 30:e minut. Tack för den. Kommer på att en annan buss går i närheten 19.44 så jag skyndar mig ner för backen, mot bussållsplatsen! Ser bussen uppenbara sig vid horisonten, ökar tackten, passerar man med liten svart jävla hund, vänder mig om och ser bussen komma närmre och närmre, chansen att jag hinner fram till hållplatsen minskar. Så jag springer. Och hundjävelen springer efter, lös såklart, skällande som en tok, hoppande och med blottade tänder. Trodde min  sista stund var kommen. Mitt liv paserar i revy, en dammigt testamente uppenbarar sig och jag funderar på om jag hinner skrika att jag vill att de spelar Lou Reeds Prefect Day på min begravning. Så öppnas glasdörrarna, jag slänger mig in, trycker mitt ganska skamfilade busskort på knappen, vänder mig mot busschaufören och skirker kör och lungnar inte ner mig förän bussens välbekanta vibrerande brum hörs under mina fötter. Jag överlevde, men hunden, han ska sjutas.

Nytt, fräscht men inte så främmande

På allmän begäran tänkte jag nu ta tag i min blogg.
Med allmän begäran så menar jag att jag gör det för Rebeccas skull, så att hon kan fylla sin tillvaro med mina små tankefjun (bra ord va? läste det i tidningen i morse, det är ju bara för gulligt, Gah! ge mig! vill ha! CRAVINGS! ehhrm...).
Med min blogg menar jag de futtiga rader som jag för ett och ett halvt år sedan klottrade ner under den här adressen i hopp om att sprida lite glädje/förtröstan/aggression och så smånigom bli Sveriges största blogg. Jag var ung och naiv. Nu vet jag bättre. Det här kommer aldrig bli Sveriges största blogg, inte uppsalas största, inte min stadsdels, mitt kvarters, eller ens mitt hus största (så fort jag övertalat pappa att göra sin egen kommer jag vara överkörd och platt som en planka).
Men kanske får jag lite kul ändå, och ja, du också Rebecca.

Och nu tog det stopp. Alla tankar och idéer som jag har tänkt på under frukosten är som bortblåsta. Tankefjun.

Och när jag ändå håller på så varför inte, DAGENS LÅT: HappY - frYars