snart.

ma.

mamama.....






ma.

....



maaaaaaa..


MASKINEN!

att trolla med ord.

Jag har fått ett brev. Ett riktigt, handskrivet brev. Dock ej med frimärke (och vissa delar av brevet var förtryckt). Kanske inte riktigt klassas som brev. Men hur som haver, det är nämligen inte det viktigt. Det viktiga är innehållet.

Alltså, innehållet.

Södermanlands-nerikes nation
har härmed äran anmoda
Caroline Ullman
till Gyllenheimgasquen
osv...

Anmoda. Och dessutom har äran att.
Enligt wiktionary betyder anmoda formellt uppmana. Snerikes vill alltså formellt uppmana mig att gå på fest. Och de är glada (har äran) för att de kan göra d et.

Det är glada att formellt uppmana mig att gå på gasque. Som kostar 300 pix. Och Peter Sundblad har inte ens skrivit på. Vi får se vem som skrattar sist.

ijustwantyourkissboy.

Varför har jag inte skrivit något på 5 dagar? Varför har den här bloggen varit död och begraven? Varför kan jag inte klämma ur mig nått vettigt för att glädja små bloggers?

Jo... för ungefär 4 dagar kommenterade någon (irl) att jag typ bara, nästan, jämt, skriver ångestfyllda inlägg där jag ifrågasätter min karaktär och beklagar mig över att en öl.. två öl.. blev 3 öl osv. Det fick mig hur som helst att göra en research. Och, hmm, jo det stämmer nog. Typ.

Så då tog jag beslutet att sluta upp med sådant (för att slippa förväxlas med en förvirrad alkolist). Jag beslutade mig även för att börja skriva vettiga och intressanta inlägg.

Så. Skrivkramp.

vad är väl en bal på... stocken.

HUr blir ingen öl (och hemma till sju) en öl... två cider... fler cider... och tio över tolv?

Jo, man lagar världens bästa ärtsoppa på snerikes och spenderar after-work med e och pratar om viktiga saker, allt efter en noga följd dagordning. Vi har verkligen pratat om allt. Ja, alltså allt som hänt sen i lördags. Tack och lov är man tillräckligt ung för att tycka att 5 dagar är en ganska lång tidsperiod i sitt liv.
 
Och ni skulle bara veta hur många gånger jag suddat för att jag har stavat fel i de senaste 6 meningarna. Den som gissar rätt vinner e för två nätter. Fast inte de kommande två, för de har jag lovat bort till Faran. Oops.

hujeda mig.

Alla som träffat en rosendalare, en fd rosendalare eller bara en innehavare av en rosendalares (fd rosendalares) dator vet att det absolut värsta som kan inträffa, den största katastrofen av dem alla, det mest okristliga (och förmodligen är det dödstraff på det enligt shairalagarna) är att tappa datorn i golvet.

Förutom att John kommer rusande fortare än Emil ränner till snickerboa, riskerar även datorn att gå sönder och helvetet frysa till is.

Och idag hände alltså det onämnbara. Jag snubblade på laddsladden och KABOOM, BRAK och ett KRASCH. Men vi pratar inte om det.

"ett nytt liv, en ny dag, en ny morgon har grytt".

Efter 4,5 liter smultronsaft, 14 dl snor och en dusch: Idag är jag människa igen!

Fick sova åtta timmar också, vakande precis i en dröm där jag, min pappa, syster och en "kompis till familjen" skulle åka på bilsemester tillsammans, ca 80 mil. Precis i rätt tid alltså.

Nu blir det jobb, sisådär från 10 till halv nio. Sen skall ärtor blötas. Hujeda mig.

Men vet ni vad som händer imorgon? Då är det ärt-TORSDAG! Wiho! Och eftersom reb har dragigt till fjälls (må skidgudarna va med henne) så hoppar den erfarna och nu mera officiella ärt-vikarien e in! Kan det bli annat än fantastiskt? Hu?

slubb.

Just när jag kände att jag började känna mig som människa igen efter riktig (alltså nio timmar icke fylle-) sömn så åker jag på en förkylning, huvudvärk, feber(?) och allmän krasslighet och ynklighet. WTF?! Det känns som att min kropp passar på att sjuka ner sig så att jag bara ska sitta hemma och tänka på min framtid. Vilket jag gjort men inte kommit särskilt längre än att Ida ska åka till afrika och vacinera barn när hennes man lämnar henne. Vilket i för sig inte är min framtid. Om jag inte råkar vara hennes man, ett barn i afrika eller den som hennes otroligt sexiga karl lämnar henne för (okej taskigt att sno en kompis man, men hon räknar ju redan med att bli lämnad så hon blir nog inte så arg).

Hur blir man frisk fort då? Jag ska jobba 10,5 timmar imorgon, måste va tiptopp. Går redan runt med en 1,5 vattenflaska men vätskan rinner ur näsan snabbare än jag hinner hälla i mig den.

Detta är inte optimalt.

jag ger dig min morgon.

Idag är jag helt och hållet på blondinbellas sida. Det är INTE cool och eftersträvbart att ha ett liv som handlar om krogen, män och bakfylla. Det ÄR cool att vara huslig hemmafru och baka bullar till sin (sina) sambo(s). Absolut. Och särskilt idag.

Men fan vad kul man har. Innan man somnar. I e-tuna. I en snuskig soffa. På lantos golv. I petras bil. I köket.


god morning sun shines.

Jatg spelar aldrig för pengar. ´Jag köper aldrig trisslotter. Jag stäner av tv'n av princip när det är bingolotto.

Ändå bestämmer jag mig för att go all in i ett pokerspel. Trots att jag aldrg spelat förut. Slänger in min hundring jag tjänat i driks förra tisdagen. INte en chans  inser jag efter en omgån. Dessa herrar spelar nämligen poker regelbundet en gång i veckan. Men eftersom jag redan sattsat en hundring kan jag ju inte ge mig. Hundra kronor liksom. Kan va en förmögenhet.

Men poff! så har jag vunnit 400 kronor och är SJUKT NÖJD! hahahahhaha baronen vart fett tjurig och gick hem. och jag efter ett tag. 300 kronor rikare (man var tvungen att sattsa en hundring). XD
och tack så mycket e och m. ni är guld. och jag ska lära er allt jag kan om alkohol och främst wisky. typ.

men nu ska jag sova. och jg tänker INTE borsta tänderna.


detta fält måste tydligen fyllas i.

Ska jag fortsätta på mitt tacktal?

Tack snerikes för flottig bruch.

Tack a för att du drog med mig till sävjas mittpunkt, det var trevligt, andligt och själsligt renande.

Tack a nr2 för skjutsen.

Tack e för en dundermysig kväll, och.. ehh.. HA-HA! Ryktet kommer sprida sig i hela hagen och du kommer aldrig kunna ta en cigg i fred utan att det kommer fjorton lesbiska fjortisar och stöter på dig. Och ehh... när ska vi adda Peter Sundblad?

Och tack busschafören som plockade upp mig lite random och gav mig lift en hållplats. Gratis. Vardagshjälte.

Kännt mig så tacksam de senaste dagarna. Är liksom omlindad av så fina människor att jag blir lite rörd. Tacksam.
Eller kåt, glad och tacksam som blondinbella säger. Ja, kåt glad och tacksam, det kan nog stämma ganska bra.

ps. i love you 2.

Och självklart tack REBECCA för att vi är ett järda t-ärtteam!

Och tack e för hjälpen!

Och tack mina underbara vänner som ger mig en MICRO i födelsedagspresent!
 
Och som förmodligen kommer ge mig en fantastisk kväll i kväll också! (velvet för den som ännu inte är här)

Jag älskar er allihopa, verkligen!

ps. i love you.

Alla mina kära vänner. Tack för världens underbaraste jävla födelsedag!

Tack Lena Ida och Hed som väckte mig med frukostbricka sång och muffins!

Tack sjukgymnasten som fixar min höft!

Tack Axel John och Reb för flaggsång!

Tack för alla grattissms!

Tack för alla facebookkommentarer!

Tack e för tårta!

Tack e och reb för ännu en sång!

Tack alla på reccemottagningen för en storslagen sång!

Tack alla som sjöng!

Tack snerikes för... tja, kvällen!

Tack e och reb och niklas för att ni tog hem mig!

Verkligen jättetack till alla som gjorde min dag så jävla bäst!

(och jag hoppas att alla som träffade fullman igår inser att jag inte på något sätt och vis ansvarar för hennes handlingar. Jag kommer faktiskt inte ihåg dem)


the day after the b-day.

Mina skor i vardagsrummet. Två kebabtallrikar som definitivt inte är mina. Ett krossat glas som blockerar kylskåpet. 7 tärningar till yatzyt. Samma kläder som igår.

Men inget minne.

Vad hände? Med vem hände det? Och hur kom jag hit?

Jag har listat ut att det är lördag idag.

mätt.

Har firat födelsedag hos mam's n' pap's. Mycket mat, tårta och såklart presenter. Funderar på att dra en luring ner till snerkan och räkna in den stora dagen... Måste ändå åka härifrån...

Och det är trots allt bara 2,5 timar kvar.

Vi ses fem i tio utan för bolaget, 'aight?

den gule får va den fule.

e.! Jag hittan! Han är dessutom snerking, och en hejjare på öl-pingis (han var en av de fulla fan-arna som slog mig och faran... :(    ) Och ja, här ser ni ju en bild av vad det pysslas med på snerikekongresser. Och ja, hela inlägget är rätt internt, för öakt förståelse och tolerans läs e's blogg. e018.blogg.se

tjipp!

en resa till berlin.

Saker man måste göra när man flyttar hemifrån: Handla disksvampar. Damma stolarna. Gå upp okristligt tidigt för att tvätta.

Och visste ni att det perfekta ägget ska koka i 14 minuter!

OCh sist av allt så här på morgonkvisten tänkte jag bjuda på en liten dikt. Visserligen en gammal dikt. Men det kan också vara välrdens bästa dikt (ganska säkert).

Hej! Jag heter Caroline
jag ska åka till berlin
inte prova heroin (eller kanske.)
du är också ganska fin
du ser ut som en kanin
har du sett min symaskin?

det här är min kompis Josefin
hon går på kokain,
äter en clementin
och dricker lite vin
min bil går på bensin
och jag har ett marsvin.


ingen vill veta var du köpt din tröja.

Jag går inte att nå. Totalt okontaktbar. Vilket är jätteskönt, faktiskt. I prag, det kommer mer om prag sen (mmm praaag), ringde jag ju inte runt som en tok (hua vilka priser!) men folk kunde fortfarande nå mig, eller försöka ialla fall. Svarade inte direkt (igen - hua vilka priser). Men i alla fall, visste hela tiden att jag kunde bli nådd.

Nu däremot går det inte riktigt. Och det är skönt, faktiskt. Mindre bra med hela kalaset är att JAG inte kan nå folk. JAG måste alltså se till att vara i tid till allt jag tagit på mig, se till att tidsplanen följs, och lyssna på instruktioner NOGA innan jag ger mig ut i verkligheten för att förverkliga dem. Typ. Alltså sånt man alltid ska göra. Vilket kanske betyder att det här kan bli lärorikt och nyttigt för mig. Fan också.