alive.

Klockan är två and I´m alive!
Jag såg dem i matsalen. De smög sig fram, men jag har falkögon (...).
Och snälla kompisar som håller koll. Så nu kan jag andas ut tills på måndag.
Och i helgen blir det fest må ni tro!
Plocka fram tältet och ölen och alla marsmallows!

puh.

De var här, alldeles nyss. Jag såg de osäkra små ögonen. Snabt som blixten visslar jag på M nickar menande mot flickorna och hon ger mig ett stort exalterat leende. Det var dem!
Spegel, skriker jag. Spegel! J hivar upp en fort som tusan och jag är säker, för den här gången.

avsked?.

Mina vänner, det här kan vara det sista jag skriver. Tack vare mina tappra spioner så vet jag att de nu är ute efter mig. M ringde till L som skrek till mig att ta skydd. Därför sitter jag här och gömmer mig i ett trångt och mörkt rum. I alla fall om man släckte lyset, drog ned persienerna och volymen...
Nu har jag puls som en jagad hare och hör viskande röster och tassande steg. Jag ser svatra skuggliknande ninjor och känner banandofter i korridorena.
Jag vet att det är ute med mig. Har de bestämt sig för att döda så är det nog kört inom ett par timmar. Om jag inte lyckas hålla mig undan till klockan två, då kan jag förmodligen se fram emot att få uppleva helgen också. Men dit är det 4 timmar. Förstår ni den stress som jag kommer känna fram tills dess? Hur ska jag klara mig? Hur ska jag kunna äta lunch?
Jävla Maffia.

bark.

Jag sitter och knaprar på kanelbark och har karlssons klister i huvudet. ingen bra kombination. Kaneldoften fastnar i klistret och jag kommer att drömma att jag är i ett exotiskt land. Eftersom det är kallt i mitt rum så blir det ett exotiskt kallt land. Och hur många sånna finns det? Jo, Afghanistan tex. Jag kommer alltså att drömma om Afghanistan. Vad passande, Afghansitan är nämligen anledningen till varför jag började knapra kanelbark och fylla mitt huvud med klister.
Cirkeln är sluten.

hyperaktivitet.

Idag är jag väldigt "aktiv" här på bloggen. Det beror på att jag måste plugga, då brukar jga hitta på annat istället nämligen.

Hittade det
här roliga inlägget på tjuvlyssnat.se. På något sätt ser jag frmför mig hur Ida är pappan och e. är den lilla pojken. Jag ser framför mig hur e. hoppar runt i extas och hur Ida står med sammanbiten min och säger att det absolut inte blir någon läsk. Jag tänker mig också att det blir väldigt roligt när e. plötsligt kommer på vad det är hon står och skriker efter, ångrar sig och får sjuk ångets. Hehehe

om en månad.

..är jag i Prag!
Wiho!

frihet.

snart... måsta... orka... frihet... skymtar.... horisonten... måsta.... klara... måsta.. ha...

...alkohol...

skiva? JO-visst.

Imorgon är det jo*-skiva. Hööga förväntningar.
hmm.
!!!

*för att förklara lite närmare i
e.-stil:
en joare är en stressade person med blåa ringar under ögonen som ställer konstiga frågor. typ.

livet.

Lotta konstaterade just att hon under vårt samtal lyckats ha sönder sina byxor.
- jag slet och drog i några trådar, försökte hon förklara sig.

Tänk vad det lilla livet kan göra på bara ett par minuter.

igår är också en dag.

igår hade naturklasserna skiva. det var kul. igår dansade vi på bardisken. det var ännu roligare. igår dansade Lena bugg med Hansen. Det typ gojrde min kväll. eller i alla fall min torsdag.

annat kul som hände:
jag high-fivede med en kändis.
jag blev skyldig en snubbe 100 000 kr.
jag lekte häst med karl när vi (karl) cyklade hem. det  lät ungefär så här : "hoppla, hoppla, smack smack smack, höger, karl, vänster karl! hoppla hoppla, proooooot!"

skiva, tjalalalala!.

Jaha, tydligen är det allmänt känt att gay betyder glad.  Visste ni att jazz betyder sex och egg betyder - just det - ägg?!
Hehe, humorn är på top!

Skiva igår!!
Lätt min roligaste skiva någonsin :D.
Out side the box - Förrätt, små tal, nomineringar - jag blev klassens snållänning och bara för det bjöd jag alla på festen på en drink (i min fantasi)!, mer tal, middag, sång skratt och alkohol, mitt och Heds minital, släpp och fest, massor av härliga människor och Hansen var kalasberusad!

Hade jag haft bilder hade ni fått sett dom.

he's so gay.

Visste ni att gay betyder glad?
Gay, gay , gay, he's so gay!
image28

kärleksförklaring.

Du är strösslet på en glass,
du är det roliga i hasch.