sne.

det är snö, det är snö. det är massor av snö.
Varför snöar det? Jag förstår inte. Det är mars och snart sommar och SNÖ på det. Jag tycker inte om snö, anser att det borde avskaffas. Det enda som är kul med snö är att man kan åka pulka i det (fast det är det aldrig någon som vill nu för tiden) och när små barn äter det. Bara för att det är så kul när barn äter saker de inte ska äta på.

Något jag inte heller förstår är hur flygplan kan flyga. Hur håller de sig uppe? Det finns säkert en logisk förklaring men trots det verkar ingen kunna svara.
Inte en fråga att rekomendera att tänka på när man flyger.

ge mig. nu.

Ge mig nu. Det är allt jag behöver för att bli lycklig. Nu.

Inte jätteofta som jag är sugen på läsk. För mycket kolsyra och sockerbeläggning på tänderna efter. Dessutom är läsk till för att blandas med annat (vodka).
Jag är en saftmänniska.
Men nu vill jag ha cola. Nu.

back to business.

rycktet stämmer, jag är tillbaka. Och det är inte så att jag inte hör er ropa och locka på mig, som  man brukar säga "jag är inte döv, jag bara skiter i er". För ärligt talat så orar jag inte riktigt, Helt enkelt på grund av mental och fysisk utmattning. Jag är slut. Slutkörd.
Nu behöver jag semester.
Fast ska jag vara ärlig så skulle jag nog tröttna rätt snabbt. Som i söndags. Hade varit hemma i 15 timmar och ade absolut ingenting att göra. Så jag stirrade in i väggen som vanligt. Tröttnar på färgen på väggen. Skriker "Mamma jag vill måla om min vägg".
Så kom det sig att jag och mamma for och inhandlade tre liter färg hos Flügers. Så kom det sig även att mitt rum nu är halvmålat och jag tills vidare (läs två veckor framåt) sover i min systers säng.

Så.. Har ni saknat mig?


p.s. detta inlägg skrevs i tisdags men värgade att publicera sig. Jag har inte orkat ta tag i det, men NU har jag filosofilektion och av tradition ska jag väll skriva något då.